Soflens

Soflens

SofLens contactlenzen zijn een bekende serie zachte lenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Het zijn innovatieve lenzen die de hele dag scherp en helder zicht bieden gecombineerd met optimaal draagcomfort. De lens is gemaakt van hydrogel materiaal. SofLens Dailies zijn de eerste en enige daglenzen met een verbeterd High Definition ontworp. Dit biedt uitstekend zicht: details worden duidelijker, contrasten worden scherper en kleuren worden helderder - vooral tijdens slechte lichtomstandigheden.

SofLens contactlenzen zijn zeer veelzijdig en biedt lensdragers sferische, torische en multifocale daglenzen en maandlenzen. Vooral de Soflens Toric for Astigmatism en Soflens Daily Disposable zijn erg populair.

SofLens lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...