Acuvue RevitaLens 360ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Acuvue RevitaLens 360ml
€ 16 ,00
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
16,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Deze alles-in-één desinfectievloeistof Acuvue RevitaLens 1 maand is de ideale vloeistof voor het grondig reinigen van je lenzen. De vloeistof desinfecteert en hydrateert zachte lenzen. Acuvue RevitaLens vloeistof verwijdert microben en bacteriën, wat zorgt voor schone en comfortable lenzen.

ACUVUE RevitaLens 1 maand (360 ml)

Acuvue RevitaLens is een alles-in-één desinfectievloeistof ontwikkeld door lensfabrikant Johnson & Johnson. De lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor zachte lenzen gemaakt van silicone hydrogel materiaal. Door de tweevoudige desinfecterende technologie worden schadelijke microben en bacteriën effectief gedood. De lenzen zullen weer zeer comfortabel aanvoelen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Een effectieve alles-in-één desinfectievloeistof die microben en bacteriën effectief doodt. Zo kun je genieten van schone, heldere lenzen.
  • Door de tweevoudige desinfecterende technologie zullen de lenzen weer schoon zijn.
  • De lenzenvloeistof is perfect voor zachte lenzen uit de Acuvue lijn.

ACUVUE Revitalens 1 maand (360 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Hele fijne lenzenvloeistof van Acuvue. Vorige keer was mijn andere lenzenvloeistof niet beschikbaar bij de opticien, toen deze meegekregen en bevalt goed!

 
Aan het laden...