EyeDefinition SENSITIVE 3x300ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition SENSITIVE
€ 39 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
39,00 Inc. BTW (€43,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

EyeDefinition SENSITIVE: ideale lenzenvloeistof (3x300ml)

De EyeDefinition SENSITIVE all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition is de ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Dankzij de grondige proteïne verwijdering en de dubbele antibacteriële werking biedt EyeDefinition SENSITIVE een sensationeel draagcomfort. De vloeistof, reinigt, desinfecteert, verzorgt en bevat bovendien hyaluron dat allergische reacties voorkomt.
 

De EyeDefinition All-In-One lenzenvloeistof is het ideale schoonmaak en onderhoudsproduct voor al uw zachte week- en maandlenzen.

EyeDefinition SENSITIVE is gemaakt met het ingrediënt hyaluron. Dit zorgt voor de perfecte hydratatie, verhoogd comfort, verbetert de traanfilmstabiliteit en beschermt plus ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de cornea. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen. 

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Wat een geweldige vloeistof! Naast het goede reinigen van je lenshouder en het gebruik van deze vloeistof gaan je lenzen duurzaam mee! Ook bij het minder dragen en goed schoonmaken en wisselen van de vloeistof. Ik beveel deze zeker aan!!

 
Aan het laden...
<