Regard Multi Purpose 355ml

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Regard Multi Purpose
€ 15 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
15,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Regard Multi Purpose (355ml) is een alles-in-één lenzenvloeistof dat vrij is van conserveermiddelen. Deze lenzenvloeistof zorgt ervoor dat de lenzen goed worden ontsmet en dat proteïneopbouw wordt verminderd. De lenzen zijn zeer geschikt voor mensen met allergieën en gevoelige ogen.

Regard Multi Purpose (355ml)

Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is ideaal voor mensen met snel geïrriteerde ogen of allergieën. De vloeistof is namelijk conserveermiddelvrij, waardoor het een milde formule heeft. De lenzenvloeistof zorgt voor een goede reiniging en ontsmetting van de lenzen, zodat het zicht weer helder is.

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof is het verstandig om eerst advies in te winnen van een opticien of oogspecialist. Lenzenvloeistof is namelijk erg persoonlijk. De specialist kan helpen bij het maken van een passende keuze.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Het is een alles-in-één lenzenvloeistof die de contactlenzen zeer goed ontsmet. De vloeistof is te gebruiken bij alle soorten zachte lenzen.
  • De lenzenvloeistof is conserveermiddelvrij. Hierdoor is het ideaal voor mensen met ogen die snel irriteren.

Regard Multi Purpose (355ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Producent :VitaResearch
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Goede lenzenvloeistof

4

Top!

5

Meest fijne vloeistof die ik ken!

5

Hele fijne vloeistof! Blij dat ik eindelijk een goede lenzenvloeistof zonder conserveermiddel heb gevonden.

5

Omdat ik allergisch ben voor conserveermiddelen, is het voor mij lastig om een goede lenzenvloeistof te vinden die wel goed schoonmaakt, maar waardoor ik geen last krijg van mijn ogen. Na aanraden en veel geprobeerd te hebben, uitgekomen om deze lenzenvloeistof van Regard. Heel erg blij mee. Ik weet zeker dat ik nooit meer andere vloeistof wil!

 
Aan het laden...