ReNu Advanced 6 Maand 3x360ml

  • ReNu Advanced 6 Maand
€ 45 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
45,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Renu Advanced (3x360ml) multi-purpose solution van Bausch + Lomb is ook beschikbaar als voordeelpakket. De unieke lenzenvloeistof met drievoudig desinfectiesysteem biedt langdurig draagcomfort. Voor het spoelen, reinigen, desinfecteren, bewaren en bevochtigen van zachte contactlenzen.

Renu Advanced (3x360ml)

Renu Advanced is de eerste alles-in-een vloeistof met een drievoudig desinfectiesysteem. De unieke combinatie van alexidine, polyquarternium en polyaminopropyl biguanide zorgt voor een grondige reiniging en is toch zacht voor de ogen. De multi-purpose lenzenvloeistof biedt de hele dag comfort dankzij de krachtige reiniging. Geniet van het gemak van een alles-in-een fles met de effectiviteit van een peroxide vloeistof.

Naast het spoelen, reinigen en bewaren van zachte contactlenzen draagt Renu Advanced ook bij aan de bevochtiging. Het desinfectiesysteem werkt samen om traanfilmresten en eiwitaanslag effectief te verwijderen en aanslag op de lenzen te voorkomen. Daarnaast wordt vocht vastgehouden op de lens waardoor ze tot wel twintig uur per comfortabel voelen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Drievoudig desinfectiesysteem
  • Effectieve reiniging, zacht voor de ogen
  • Geavanceerde dubbele reiniging
  • Verwijdert en voorkomt eiwitaanslag
  • Tot 20 uur optimaal draagcomfort
  • Alles-in-een lenzenvloeistof

Renu Advanced (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...