Mini-Pincet 1 stuk

5 5rating (3 beoordelingen)
  • Mini-Pincet
€ 3 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
3,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Deze handige Mini-Pincet zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier jouw zachte lenzen kan hanteren. De pincet heeft een kunststof hoesje om de uiteinden, waardoor de lenzen onbeschadigd zullen blijven.

Mini-Pincet

Met de Mini-Pincet kun je gemakkelijk jouw contactlenzen hanteren. Deze pincet is geschikt voor het hanteren van zachte contactlenzen en zorgt ervoor dat je op een veilige wijze de lenzen kan vastpakken. De uiteinden van de pincet is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, waardoor de lenzen onbeschadigd blijven.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met deze Mini-Pincet kun je op een makkelijke manier jouw zachte lenzen hanteren.
  • De uiteinden van de Mini-Pincet zijn gemaakt van een zachte siliconenmateriaal, waardoor de lenzen veilig gehanteerd kunnen worden.

Mini-Pincet bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

heel fijn

5

Het is ff wennen, maar wil niet anders meer!

4

Krijg mn lenzen zo een stuk beter uit mn lensbakje!

 
Aan het laden...