HYLO FRESH

  • HYLO FRESH
€ 11 ,90
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
11,90 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

HYLO FRESH® oogdruppels:

een frisse boost voor uw ogen

HYLO FRESH® hydraterende oogdruppels hebben een kalmerend effect op geïrriteerde ogen, en geven vermoeide ogen nieuwe frisheid.

De voordelen van HYLO FRESH® op een rijtje:

Door hyaluronaat en Euphrasia verlichten de druppels de symptomen van geïrriteerde ogen, en verfrissen deze de ogen

Goede verdraagzaamheid, ook bij harde en zachte contactlenzen

Eenmaal geopend zes maanden houdbaar

Zonder conserveringsmiddelen en fosfaten

HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels worden afgestemd op de behoeften van vermoeide, droge ogen, en geeft ze de nodige frisse boost. De bestanddelen Euphrasia en hyaluronaat verzorgen de natuurlijke traanfilm en verlichten klachten als roodheid en jeuk. HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels zijn daarom de ideale steun voor incidentele overspannen ogen.

Bij meer frequente en ernstigere problemen van droge ogen, raden we HYLO COMOD® aan.

HYLO FRESH®

Verfrissing bij vermoeide ogen

HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels geven overspannen ogen nieuwe frisheid. Een lage luchtvochtigheid of lang werken achter de computer, belasten de ogen en drogen ze uit. De traanfilm breekt open en de ogen worden rood en branderig.

 

Hier kunnen HYLO® FRESH oogdruppels met hyaluronaat en ogentroost (Euphrasia officinalis) helpen. Deze vullen de ontoereikende traanfilm aan, bevochtigen het oogoppervlak en geven de ogen vocht en nieuwe frisheid.

 

Bij geïrriteerde ogen door droge lucht, contactlenzen of beeldschermwerk: HYLO® FRESH oogdruppels

Als uw ogen door belasting van buitenaf uitgedroogd en vermoeid zijn, is HYLO® FRESH het juiste middel. Invloeden als droge lucht, tocht, sterk zonlicht, stof of pollen irriteren het oogoppervlak, en drogen de natuurlijke traanfilm uit. Ook het dragen van contactlenzen kan de bevochtiging van het oog belemmeren. Het resultaat: de ogen raken snel vermoeid en worden rood en branderig.

 

Een bijzonder probleem is tegenwoordig het intensieve gebruik van smartphones, tablets, computers, etc. Bij beeldschermwerk focussen de ogen zich sterk op een klein bereik. Door de concentratie knipperen de oogleden veel minder vaak dan normaal. Bij het gebrek aan knipperen wordt het traanvocht onvoldoende verspreid over het oogoppervlak, en breekt de vloeistoffilm open. Dit leidt tot de typische symptomen van overspannen en vermoeide ogen als roodheid, branden of zwelling van de oogleden. Ook hier helpen HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels om de ogen weer in vorm te krijgen.

 

Alerte ogen - dankzij hyaluronaat en Euphrasia

HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels bevatten, naast het bestanddeel hyaluronaat, het Euphrasia officinalis- extract, ook bekend als ogentroost. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt bij de behandeling van oogontstekingen en irritaties, om brandende en rode ogen te kalmeren.

 

Het hyaluronaat in HYLO® FRESH is in de vorm van natriumhyaluronaat. Dit zorgt voor meer viskeuze consistentie van de oogdruppels in vergelijking tot water, zodat de vloeistof langer aan het oogoppervlak hecht en uitdrogen kan worden tegengegaan.

 

HYLO® FRESH hydraterende oogdruppels zijn vrij van conserveringsmiddelen die de ogen kunnen beschadigen, en reacties van intolerantie kunnen opwekken. Bovendien zitten er in HYLO® FRESH oogdruppels – net als alle andere producten van HYLO EYE CARE® – geen fosfaten. Fosfaat kan op een beschadigd hoornvlies leiden tot de vorming van kalkaanslag

Specificaties
Vloeistoftype :Oogdruppels
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...