HYLO GEL

  • HYLO GEL
€ 17 ,90
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
17,90 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

HYLO® GEL hydraterende oogdruppels zijn afgestemd op de speciale behoeften bij chronisch droge ogen en ernstige gevallen van droge ogen.

De voordelen van HYLO® GEL op een rijtje:

Intensieve en langdurige oogbevochtiging met 0,2% hyaluronaat bij sterke en aanhoudende klachten van droge ogen

  • Verzorgt het herstel van het oogoppervlak na de operatie
  • Vrij verkrijgbaar, maar kunnen ook worden voorgeschreven bij beschadiging van de traanklier, verschillende auto-immuunziekten, onvolledige ooglidsluiting (lagophthalmus) en verlamming van de gezichtszenuw (facialisparese)
  • Geen belemmering van het gezichtsvermogen
  • Hoog rendement van minstens 300 druppels
  • Gemakkelijk te doseren met het COMOD® system
  • Zonder conserveringsmiddelen en fosfaten

HYLO® GEL hydraterende oogdruppels zorgen voor een betrouwbare bevochtiging van het oogoppervlak, en beschermt tegen uitdroging en beschadiging.

 

Bij incidentele of matig ernstige klachten raden we oogdruppels HYLO® FRESH of HYLO COMOD® aan.

 

HYLO® GEL oogdruppels

Verzorging van zeer droge ogen

HYLO® GEL oogdruppels zorgen voor intensieve en langdurige bevochtiging bij ernstige gevallen van droge ogen. De druppels hebben een zeer viskeuze consistentie en zijn daarom afgestemd op de specifieke behoeften van ernstige en chronische oogproblemen. Bovendien zijn ze uitstekend geschikt om ogen na een operatie bij het herstel te helpen.

 

HYLO® GEL oogdruppels:

bij ernstige en chronisch droge ogen

Wie voortdurend last heeft van zeer droge ogen, voelt zich vaak belemmerd in de dagelijkse werkzaamheden. Dit is niet verrassend, omdat droge ogen niet alleen gepaard gaat met een opvallende roodheid, maar ook met een schurend, branderig en pijnlijk gevoel van een zandkorrel in het oog.

De reden hiervoor is meestal onvoldoende traanproductie. Zelfs als de traanfilm een verstoorde samenstelling heeft, kan dit ertoe leiden dat geen normale bevochtiging van het oogoppervlak mogelijk is. De ogen beginnen te tranen, maar zijn toch niet beschermd tegen uitdroging en irritatie.

Onvoldoende bevochtiging van het oog kan leiden tot uitdroging en beschadiging van het hoornvlies, en de kans op infecties verhogen. HYLO® GEL hydraterende oogdruppels zijn een effectief middel om deze klachten te verlichten, en mogelijke vervolg aandoeningen te voorkomen.

Ook na een oogoperatie zoals de behandeling van een te hoge oogdruk of staar is het mogelijk dat de traanvorming beperkt of verstoord is. Maar goede oogbevochtiging is bijzonder belangrijk voor genezing en herstel van het oogoppervlak. Ook in dit geval zijn HYLO® GEL oogdruppels geschikt als verzorging van de natuurlijke traanfilm.

 

Intensief bevochtigend, lang effectief, en goed te verdragen

Het bijzondere aan HYLO® GEL hydraterende oogdruppels zijn de viskeuze, goed hechtende eigenschappen. Zij maken langdurige hechting van de vloeistoffilm aan het oogoppervlak mogelijk. De oogleden kunnen probleemloos sluiten zonder dat opnieuw irritaties optreden of de tranen worden weggespoeld.

De elastische consistentie van HYLO® GEL hydraterende oogdruppels komt door de bijzondere eigenschappen van hyaluronaat. Hyaluronaat is een stof die ook van nature in het oog aanwezig is, en in andere gebieden van het lichaam, bijvoorbeeld als hoofdcomponent van gewrichtsvloeistof en wordt daarom bijzonder goed verdragen. Ondanks de gelachtige consistentie belemmeren HYLO® GEL oogdruppels het gezichtsvermogen niet, en kunnen ze zelfs tegelijk met contactlenzen worden toegepast. Net als alle HYLO EYE CARE® producten zijn de HYLO® GEL oogdruppels vrij van conserveringsmiddelen en fosfaten, en worden daarom bijzonder goed verdragen.

Specificaties
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :6 Maanden
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...