HYLO PARIN

  • HYLO PARIN
€ 17 ,90
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
17,90 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

HYLO PARIN® oogdruppels met hyaluronaat en heparine worden gebruikt voor de bescherming en het herstel van droge, geïrriteerde ogen.

Kenmerken van HYLO PARIN® oogdruppels:

  • Effectieve bevochtiging en verzorging van geïrriteerde ogen met hyaluronaat, heparine en glycerol
  • Moeiteloos knipperen bij terugkerende klachten zoals een brandend gevoel, jeuk en zandkorrelgevoel
  • Eenvoudige toepassing van de druppels door het praktische COMOD®–systeem
  • Zeer hoog rendement (minstens 300 druppels per flesje)
  • Zonder conserveringsmiddelen en fosfaten

 

HYLO PARIN® oogdruppels zijn geschikt bij terugkerende klachten van droge ogen. Bij zeer ernstige, aanhoudende klachten zorgen HYLO® GEL oogdruppels voor intensievere verzorging en bescherming.

Bevochtiging van de ogen bij chronische klachten

HYLO PARIN® oogdruppels zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van geïrriteerde, droge ogen. Door de bestanddelen hyaluronaat, heparine en glycerol zorgen ze voor ideale omstandigheden voor langdurige oogbevochtiging en een stabiele traanfilm. Zo zorgt HYLO PARIN® voor efficiënt herstel van chronisch geïrriteerde ogen, en een spoedig herstel van gespannen weefsel. Terugkerende symptomen van droge ogen zoals roodheid, een brandend en zandkorrelgevoel, kunnen dus effectief worden verlicht.

 

Bij chronische of terugkerende klachten: HYLO PARIN® oogdruppels

De traanfilm bevochtigt – als deze intact is – het hoornvlies en beschermt het tegen uitdrogen en ziekteverwekkers. Als de ogen niet genoeg traanvocht kunnen produceren of de samenstelling is verstoord, kan de beschermende traanfilm openbreken. Indien een bevochtigingsstoornis regelmatig of chronisch optreedt, kan dit tot permanente laesies (wondjes) op het oogoppervlak leiden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij diabetici: door de ziekte is de zenuwfunctie van het hoornvlies verstoord. Het oogoppervlak is daarom minder gevoelig, bijvoorbeeld door een gebrek aan traanvocht. Daardoor wordt het vervelende gevoel van droge ogen vaak te laat geregistreerd. De ziekte kan leiden tot onvoldoende traanproductie en een veranderde samenstelling van het traanvocht.

Om snel te kunnen herstellen hebben de ogen dan vooral één ding nodig: veel vocht. HYLO PARIN® oogdruppels verzorgen en stabiliseren de natuurlijke traanfilm waardoor het hoornvlies snel kan herstellen.

Specificaties
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...