Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket 3x360ml

5 5rating (3 beoordelingen)
  • Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket
€ 32 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
32,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

ReNu Multi Purpose Sensitive Eyes (3x360 ml) is een voordeelpakket van Bausch & Lomb. Deze milde lenzenvloeistof reinigt de lenzen grondig. Het is een alles-in-één vloeistof, welke de lenzen ook bevochtigd. Daarnaast kunnen de lenzen in deze vloeistof worden bewaard en kunnen ze ermee worden afgespoeld. ReNu MPS Sensitive Eyes is ontwikkeld voor mensen met gevoelige, snel geïrriteerde ogen.

ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml)

ReNu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof is ontwikkeld om samen te werken met het natuurlijke traanvocht. Dit zorgt voor een milde werking, terwijl het de lenzen wel grondig reinigt. Deze alles-in-één vloeistof reinigt, desinfecteert, spoelt en bewaart de lenzen veilig. Micro-organismen op de lenzen worden vernietigd en vet, proteïne en andere aanslag wordt gereinigd en verwijderd. Dankzij deze grondige reiniging zijn de lenzen elke dag weer zeer comfortabel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze lenzenvloeistof biedt een grondige reiniging van vetten, proteïnen, vuil en ander aanslag dat zich op de lenzen bevindt. Zo zul je weer een helder zicht hebben na gebruik.
  • ReNu MPS Sensitive Eyes is geschikt voor alle zachte contactlenzen.
  • Met deze alles-in-één vloeistof kun je de lenzen afspoelen, bewaren en bevochtigen.

Raadpleeg contactlensspecialist

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof, raden wij het aan om een contactlensspecialist te raadplegen. Deze kan helpen met bepalen of een lenzenvloeistof goed bij jouw ogen past. Dit kan namelijk per persoon verschillen.

ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Fijne lenzenvloeistof en voordelig!

4

Hele aardige en goede klantenservice! Spullen worden altijd snel en goed verpakt geleverd.

5

Gebruikte hiervoor een losse spoel en bewaarvloeistof, maar nu toch overgestapt op deze. Ik moet zeggen dat ik dit toch wel een stuk handiger vind en het maakt net zo goed schoon!

 
Aan het laden...