Boston Advance Conditioning Solution 120ml

5 5rating (3 beoordelingen)
  • Boston Advance Conditioning Solution
€ 14 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
14,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Boston Advance Conditioning Solution van Bausch & Lomb gebruik je als tweede stap voor het verzorgen van de harde lenzen gedurende de nacht. De Boston Advance Conditioning Solution bevochtigt, weekt en desinfecteert je lenzen. Daarnaast zorgt het ook voor een uitstekende bevochtiging voor en tijdens het dragen.

Boston Advance Conditioning Solution (120 ml)

Je gebruikt de Boston Advance Conditioning Solution altijd in combinatie met de Boston Advance Cleaner. Je begint je lenzen te reinigen met de Boston Advance cleaner. Vervolgens biedt het dubbele desinfectie systeem van de Conditioning Solution een zeer goede bescherming tegen schadelijke micro-organismen. De vloeistof is daarnaast ook nog voorzien van een gepatenteerd bevochtigingssysteem wat zeer prettig is voor je ogen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Je gebruikt de Boston Advance Conditioning Solution nadat je je lenzen hebt gereinigd met de Boston Advance Cleaner. Het bevochtigt, weekt en desinfecteert je lenzen intensief voor een optimaal hygiënisch resultaat.
  • Door deze Conditioning Solution blijven je lenzen ook goed bevochtigd voor en tijdens het dragen. Dit draagt bij aan het optimale draagcomfort van je harde lenzen. Je ogen zijn goed beschermd tegen schadelijke micro-organismen dankzij het dubbele desinfectie systeem van de Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Advance Conditioning Solution (120 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Samenstelling :Polyaminopropylbiguanide (0,0005% w/v), chloorhexidine gluconaat (0,003% w/v)
Producent :Bausch + Lomb
Vloeistoftype :Conditioner
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Sinds ik deze vloeistof gebruik, vind ik mijn lenzen veel fijner zitten

5

Fijne vloeistof, hydrateren de lenzen erg goed

5

Lenzen voelen als nieuw aan!

 
Aan het laden...