Boston

Boston

Bausch & Lomb biedt een complete lijn Boston lenzenvloeistoffen aan die je contactlenzen desinfecteren en bevochtigen. De Boston lenzenvloeistoffen reinigen, desinfecteren en verzorgen vormstabiele contactlenzen. Door je lenzen 's avonds grondig te reinigen, geniet je iedere dag weer van optimaal zicht. Hiermee houd je ook je harde lenzen schoon en je ogen gezond. Let op: de lenzenvloeistof is niet geschikt voor het reinigen van zachte lenzen.

De productlijn bestaat uit de Bausch & Lomb Boston Advance Cleaner, Boston Simplus en Boston Advance Conditioning Solution. De Boston Simplus is een multi-purpose vloeistof voor harde lenzen. De Advance Cleaner wordt gebruikt om harde lenzen te desinfecteren. Ten slotte maakt de Boston Advance Conditioning Solution de verzorging van harde lenzen compleet. De lenzenvloeistof voorkomt proteïne aanslag op de lenzen door ze grondig te desinfecteren.

Boston lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...