ACUVUE®

ACUVUE®

Contactlenzen van Acuvue® zijn een prima alternatief voor een bril. Geniet van het comfort, de helderheid en het gemak van een vertrouwde merknaam. De zachte contactlenzen worden geproduceerd door Johnson & Johnson, een van de grootste contactlens producenten.

Sinds de jaren tachtig is Johnson & Johnson Vision Care de marktleider in de ontwikkeling van contactlenzen. Dit merk behoort tot de meest populaire contactlens merken ter wereld. De populairste producten zijn de Acuvue® Oasys, 1-day Acuvue® Moist en Acuvue® Vita contactlenzen. De lenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen die optimaal draagcomfort- en gemak bieden. De weeklenzen kunt u tot wel 14 dagen dragen indien u ze alleen overdag draagt. De hoge kwaliteit contactlenzen zijn voorzien van innovatieve technologie.

Acuvue® lenzen zijn geschikt voor ieder oog. Bent u bijziend en verziend? Dan zijn de multifocale lenzen voor u. Daarnaast vindt u ook torische lenzen for astigmatism. De contactlenzen voelen zeer natuurlijk aan op het oog en houden uw ogen fris en gezond. Zelfs aan het einde van de dag zijn uw ogen nog vochtig. Acuvue® lenzen bieden een perfecte oplossing voor bij ieder zicht. Vind een contactlens die bij u past.

Acuvue® streeft er voortdurend naar de kosten te verminderen om redelijke prijzen te kunnen hanteren. Hierdoor worden de contactlenzen voor voordelige prijzen aangeboden. Bestel nu snel uw lenzen op LensOnline.nl.

Aan het laden...
<