Ote Fine 100ml

  • Ote Fine
€ 10 ,00
8,8/10 op Trustpilot
Gratis lenzenpotje
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
10,00 Inc. BTW (€100,00 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
Gratis lenzenpotje
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving
De alles-in-één vloeistof Oté Fine is speciaal ontwikkeld voor optimale reiniging en comfort van alle vormstabiele / harde contactlenzen.
De Oté Fine boekt zeer goede reinigende resultaten. Door de toevoeging van de actieve stof Polysorbate 80, wordt vervuiling zoals vetten en eiwitten vrijwel gelijk verwijderd. Naast een goede reinigende werking, biedt de Oté Fine uiterst goede desinfecterende eigenschappen. Bacteriën, gisten en schimmels worden onder andere door PHMB grondig verwijderd.

De stof HPMC zorgt met zijn bevochtigende eigenschappen, dat de contactlens prettig aanvoelt op de ogen. De perfecte viscositeit van de Oté Fine, zorgt voor een verhoogd inzetgemak en extra draagcomfort. 

Ote Fine disclaimer


Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd je opticien te raadplegen en je ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

De Ote Fine lenzenvloeistof van Ote maakt je contactlenzen hygiënisch schoon en je ogen comfortabel. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.

De Ote Fine 100ml is ook bekend als:


Oté Fine alles-in-één vloeistof voor harde lenzen.
Specificaties
Samenstelling :Polysorbate 80 & HPMC
Producent :Oté
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...
<