Oté Pure 30ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Oté Pure
€ 12 ,00
8,8/10 op Trustpilot
Gratis lenzenpotje
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
12,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
Gratis lenzenpotje
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Oté Pure is een intensieve reiniger voor alle vormstabiele contactlenzen, met uitzondering van plasma coated lensmateriaal.

Oté Pure (30ml)

Oté Pure is een dagelijkse reiniger voor harde lenzen. De vloeistof bevat bestanddelen met een intensief reinigende werking (kiezelgel) voor het dagelijks schoonmaken van vormstabiele lenzen.

Oté Pure gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van een nieuwe lenzenvloeistof adviseren wij altijd contact op te nemen met je opticien. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kunnen, indien je allergisch bent voor bepaalde onderdelen, irritatie of andere klachten veroorzaken. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing van de lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze juist dient te gebruiken.

Oté Pure (30ml) reiniger bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Samenstelling :Niet ionische reinigende bestanddelen met een intensief reinigende werking (kiezelgel)
Producent :Oté
Vloeistoftype :Cleaner
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Goede lenzenvloeistof, gebruik 'm al hele tijd naar tevredenheid. haal m altijd op bij de opticien hier op de zoek, scheelt toch weer verzendkosten!

 
Aan het laden...