Renu

Renu

Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor alle zachte contactlenzen. Waaronder ReNu Multi-Purpose lenzenvloeistof voor zachte lenzen. De Multi-Purpose solutions bieden alles wat u nodig heeft in één fles. Dit maakt het gebruik van deze lenzenvloeistof extra makkelijk.

Het ReNu assortiment bestaat uit ReNu multiplus fresh lens comfort multi-purpose solution voor frisse lenzen en ReNu MPS sensitive eyes multi-purpose solution reinigt heel grondig, maar is ook heel geschikt voor gevoelige ogen. ReNu multiplus multi-purpose is speciaal ontwikkeld voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en het bewaren van zachte lenzen. Ook verwijdert deze vloeistof opgehoopte proteïnen en ontdoet de lenzen dus van eiwitaanslag. De ReNu MPS sensitive eyes is een milde contactlensverzorging die reinigt en desinfecteert. Deze is zeer geschikt voor gevoelige ogen. De vloeistof houdt gevoelige ogen comfortabel met een vloeistof, even zacht als natuurlijke tranen.

ReNu MPS sensitive eyes multi-purpose solution is ook verkrijgbaar in een handige reisverpakking: de ReNu Flight Pack.

ReNu lenzenvloeistof is verkrijgbaar op onze website LensOnline, maar is ook te halen bij een van onze partners. In onze filialen staan de opticiens en andere oogspecialisten voor u klaar met een passend en deskundig advies. Zowel online als in de filialen bieden we een grootassortiment aan bekende en originele contactlenzen en vloeistoffen. Bekijk onze producten en bestel direct voordelig online.

Aan het laden...
<