Bausch & Lomb

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van hoge-kwaliteit oogproducten. Bausch & Lomb biedt het breedste assortiment aan van producten voor het oog. Jaarlijks voorzien zij miljoenen mensen van oogproducten, al vanaf de geboorte. Contactlenzen, lenzenvloeistoffen en contactlensverzorgingsproducten van Bausch + Lomb voorzien lensdragers van een uitstekend zicht ongeacht van de oogafwijking (bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie). SofLens, Biotrue en PureVision behoort tot de producten van Bausch & Lomb naast Bausch & Lomb Ultra.

Bausch & Lomb contactlenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en kleurlenzen. De lenzen zijn ontwikkeld met uniek materialen die aanslag op de lenzen tegengaat. Het resultaat is een schoon en helder lensoppervlak voor uitzonderlijk lang draagcomfort en gehydrateerde ogen.

Onze missie is simpel maar krachtig: jou helpen beter te zien voor een beter leven. See Better. Live Better.

Ons Bausch en Lomb aanbod bestaat uit Biotrue, Purevision, Soflens, Boston en ReNu. Bestel uw Bausch & Lomb lenzen direct op LensOnline.

Aan het laden...
<